Szolgáltatásaink

BÖLCSŐDEI ELLÁTÁS

 • Félnapos bölcsődei ellátás: tartalmazza a gondozást és a napi 3-szori étkezést. A gyermek ebéd után hazamegy.
 • Egész napos bölcsődei ellátás: tartalmazza a gondozást és a napi 4-szeri étkezést. A gyermeket uzsonna után 15:00-17:30-ig tudja hazavinni a szülő.
Fontos: E két szolgáltatástípust – vagyis a klasszikus bölcsődei ellátást – csak munkaviszony vagy egyéb jogosultság megléte mellett és min. 4 napra/hét tudjuk vállalni a szakmai, törvényi követelmények miatt; a választott ellátásra vonatkozó havi térítési díj összegének megfizetése mellett!

A 2020/2021-es nevelési évre érvényes bölcsődei térítési díjaink az árlistán találhatóak. Az igénybe vehető kedvezményekről érdeklődni lehet a bölcsőde elérhetőségein.

Tájékoztatás az ingyenes bölcsődei gyermekétkeztetésről – a Gyermekvédelmi törvény 2015. szeptember 1-től hatályos módosítása alapján:

Tájékoztató

Nyilatkozat kedvezményes étkeztetés igénybevételéhez


JÁTÉKKUCKÓ (időszakos GYERMEKFELÜGYELETTEL)

2017 szeptemberétől várjuk szeretettel a jelentkezőket!

 • Lehetőséget biztosítunk a gyermekeknek felügyelettel egybekötött játékra – fél vagy egész napos ellátással, akár heti pár napra igény szerint –  a Kenguru Kuckóban, ahol szakképzett kisgyermeknevelő vigyáz a kicsikre, mialatt a szülő elintézheti fontos teendőit. A gyermek érdekében itt is érvényesülnek a beszoktatás irányelvei, illetve a fokozatosság elve. A kicsik így hozzászokhatnak a közösségi együttlét szabályaihoz játékos keretek között. Kérjük a szülőket, hogy a gyermekeket alkalmanként legalább 4 órára hozzák a csoportba, mivel a társas kapcsolatok kialakításához, a közösségi együttlét szabályainak megtanulásához, valamint a szokáskialakításhoz és a gyermek biztonságérzetének kialakulásához szükség van erre a csoportban töltött időre.
  Időpontok: Hétfőtől-Péntekig 7:00-16:30-óráig (reggelit, tízórait, ebédet, uzsonnát biztosítunk)
 • Bejelentkezés szükséges (a bölcsőde e-mail címén vagy telefonon)
 • Áraink:
  félnapos térítési díj: 2.800.- Ft /nap, mely összeg tartalmazza az étkeztetési és a gondozási díjat (7:00 – 12:00, 3-szori étkezéssel)
  egész napos térítési díj: 3.500.- Ft /nap, mely összeg tartalmazza az étkeztetési és a gondozási díjat (7:00 – 16:30, 4-szeri étkezéssel)
 • Testvérkedvezmény: 500.- Ft kedvezményt biztosítunk mindkét típusú napi díjból, amennyiben testvérre is igénybe veszik a szolgáltatást
 • A gyermekfelügyelet napirendje és házirendje: http://kikeletbolcsode.hu/wp-content/uploads/2017/05/Gyerekfelügyelet-napirend-házirend-1.docx

VÁRHATÓ SZOLGÁLTATÁSAINK

 • Mozgásfejlesztő torna kicsiknek

ÁRLISTA

2020/2021-es nevelési évünkre, 2020.10.01-től érvényes, bölcsődei ellátásra vonatkozó térítési díjaink:
– Félnapos bölcsődei ellátás intézményi térítési díja, háromszori étkezéssel: 2.800.- Ft/nap
– Egész napos bölcsődei ellátás intézményi térítési díja négyszeri étkezéssel: 3.500.- Ft/nap
A személyi térítési díjat, lehetséges kedvezményeket a leadott igazolások alapján a bölcsődevezető állapítja meg
Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az árak változhatnak!