Blog

Bölcsődei férőhelyek beteltek a 2019/2020-as nevelési évre!

Kedves Szülők! Kedves Érdeklődők!

Bölcsődei férőhelyeink a 2019/2020-as nevelési évre beteltek. Jelenleg csak előjegyzési listára tudunk felvenni kisgyermeket. Amennyiben év közben változás állna be a férőhelyekkel kapcsolatban, nyilvános fórumainkon értesítjük a tisztelt érdeklődőket.

Időszakos gyermekfelügyeletet biztosító játékkuckónk is elérte a maximálisan ellátható kisgyermek létszámot 2019/2020 szeptemberétől. E szolgáltatásunknál szintén meghirdetésre kerül, amennyiben van üresedés.

Köszönjük a figyelmet!

A 2018/2019-es nevelési év férőhelyei beteltek!

Kedves Szülők! Kedves Érdeklődők!

Bölcsődei férőhelyeink a 2018/2019-es nevelési évre beteltek. Jelenleg csak előjegyzési listára tudunk felvenni kisgyermeket. Amennyiben év közben változás állna be a férőhelyekkel kapcsolatban, nyilvános fórumainkon értesítjük a tisztelt érdeklődőket.

Időszakos gyermekfelügyeletet biztosító játékkuckónk is elérte a maximálisan ellátható kisgyermek létszámot 2018/2019 szeptemberétől. E szolgáltatásunknál szintén meghirdetésre kerül, amennyiben van üresedés.

Köszönjük a figyelmet!

Megtelt a Bölcsi és a Kuckó is!

Kedves Szülők! Kedves Érdeklődők!

Bölcsődei férőhelyeink a 2017/2018-as nevelési évre beteltek. Jelenleg csak várólistára tudunk felvenni kisgyermeket. Amennyiben év közben változás állna be a férőhelyekkel kapcsolatban, nyilvános fórumainkon értesítjük a tisztelt érdeklődőket.

Időszakos gyermekfelügyeletet biztosító játékkuckónk is elérte a maximálisan ellátható kisgyermek létszámot. E szolgáltatásunknál szintén meghirdetésre kerül, ha van üresedés.

Köszönjük, hogy ellátogattak oldalunkra!